dinamik123.blospot.com
& 1/2 bardak pirinç
& 1 1/2 çorba kaşığı un
& 1 yumurta
& 2 bardak yoğurt
& 2 çorba kaşığı yağ
& 2 kahve kaşığı kuru nane
& 1 kahve kaşığı kırmızı biber
& tuz
2. Yoğurt ,un ve yumurta çarpılıp et suyu ile sulandırılır.
3. Kaynamakta olan pirince katılıp ateş hafifletilir.
4. Kuru nane serpilir.Kırmızı biberli yağ gezdirilir.
MALZEMELER:
& 10 bardak et suyu& 1/2 bardak pirinç
& 1 1/2 çorba kaşığı un
& 1 yumurta
& 2 bardak yoğurt
& 2 çorba kaşığı yağ
& 2 kahve kaşığı kuru nane
& 1 kahve kaşığı kırmızı biber
& tuz
YAPILIŞI:
1. Pirinç ayıklanıp yıkanır. İyice haşlanır.2. Yoğurt ,un ve yumurta çarpılıp et suyu ile sulandırılır.
3. Kaynamakta olan pirince katılıp ateş hafifletilir.
4. Kuru nane serpilir.Kırmızı biberli yağ gezdirilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder