Malzemeler :
- 1 litre süt
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEir6_H9uYoOrq6yHLaJSYfjiWJlOUMKkgL0DcQxJ-_QwhIMidxb_yN-nBUc2QAfa_gJQz0wyCNHK-3puuZhyphenhyphenYXLBt3c-AgdH0fOyu0Nthy24gMY48ZZcrzYr9GzI0E3m1LefJ_M6sFw_gY/s1600/20150211_174401.jpg) |
Meyveli Kup |
- 1 paket krem şanti
- 1 adet muz
- 2 adet kivi
- 1 adet nar
- 1 adet armut
- 1 su bardağı şeker
- 2 çorba kaşığı un
- 1 çorba kaşığı nişasta
- 1 limon kabuğu
Yapılışı :
- Tencereye sütü ekleyip üzerine un , şeker , limon kabuğu, nişasta ile yumurtayı ekleyip çırparak pişirin.
- Bir su bardağı süt ile bir paket krem şantiyi 3 dakika çırpın.
- Krem şantiyi soğuyan kremaya ekleyip karıştırın.
- Meyveleri doğrayın.
- Nar ı ortadan ikiye ayırın.Yarısının suyunu çıkarın. Diğer yarısını ayıklayın.
- Altı kup kasesine nar suyunu paylaştırın.
- Armut un yarısını kuplara paylâştırın.
- Armutların üzerini kremayla ince bir tabaka örtün.
- Bir kiviyi kuplara eşit dağıtın.Üzerini krema ile kapatın.
- Muzun yarısını kuplara eşit dağıtın üzerine krema ekleyin
- Kupların üzerini artan meyvelerle ve nar taneleriyle süsleyin.